Logo Etusivulle Hallinto Uutiset Linkit Historia Palaute

Tapahtumat

2017
Syyskuu
13.9. Käynti kahvipaahtimossa
Miten kahvia paahdetaan ja miltä paahtimossa tuoksuu? PJY tutustuu kahvipaahtimoon ja erikoiskahveihin keskiviikkona 13.9. Mokkamestareissa. Paahtimo on Teivossa osoitteessa Kuukuja 8 E, 33420 Tampere. Näemme paahtonäytöksen ja maistelemme erikoiskahveja, esimerkiksi espressokoneella ja moderneilla ja trendikkäillä pour over -menetelmillä valmistettuja kahveja. Tarjolla on myös suklaata tai muuta pientä syötävää.
Sitovat ilmoittautumiset pjy(at)pjy.fi tai 050 539 8996 viimeistään sunnuntaina 27.8. Oallistumismaksu on 0 euroa. Perumismaksu ilmoittautumisajan päätyttyä on 10 euroa. Sairastuneilta ei perumismaksua peritä, jos he voivat todistaa sairautensa.
Yhdistys ei järjestä yhteiskuljetusta. Keskustasta pääsee paahtimoon esimerkiksi bussilla 80, joka lähtee Keskustorin pysäkiltä A kello 17.26.
Lokakuu
28.10. Ay-risteily
Risteily Turku-Maarianhamina-Turku Turun Journalistien kanssa pitkästä aikaa lauantaina eikä sunnuntaina. Aiheena median ansaintamallit ja yleisön kulutustottumukset. Risteilystä tulee enemmän tietoa, kun järjestelyt etenevät.